Scandal de zile mari la deschiderea Madrid Fashion Week

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vestimentațiile designerului Beba's Closet

Sara Coleman și Beba's Closet au fost cei care au inaugurat gala, unde formele asimetrice și volumul exagerat și-au făcut simțită prezența în toate creațiile.

Designerul spaniol Isabel Mastache a prezentat o serie de pantaloni bărbătești, care aveau incorporați, în relief, câte un penis (din stofă), ceea ce a creat un scandal de zile mari atât printre cei prezenți, dar și în massmedia spaniole.

Designerul Sara Coleman a fost cea care a avut onoarea de a deschide parada de modă Cibeles cu colecția sa de primăvară. Tânăra, originară din Galicia, a prezentat o colecție bazată pe volum exagerat și forme asimetrice.

Materialul cel mai folosit a fost lâna, utilizată pentru a confecționa rochii cu guler XXL și chiar pentru a reinventa colanții care acoperă pantoful în totalitate. Culorile pe care designerul spaniol le propune sunt: negru, gri, verde, galben și albastru închis.

Beba's Closet a umplut scena cu o vestimentație colorată, care aduce aminte de fericiții ani 20. Rochiile foarte scurte și tonurile pastel i-au cucerit pe toți cei care au fost prezenți la prima zi din Madrid Fashion Week.

Vezi aici pantalonii cu penis încorporat și video de la Madrid Fashion Week.