Dragnea: "Ungureanu să dea banii înapoi pensionarilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a solicitat, vineri, premierului Ungureanu, ca, între două acţiuni de imagine şi între două lecţii televizate de lingvistică, să-şi găsescă timp pentru adoptarea unui act administrativ prin care pensionarii să-şi primească înapoi banii de la stat.

"Îi cerem domnului prim-ministru Ungureanu ca, între două acţiuni de imagine, printre două lecţii televizate de lingvistică, să-şi găsescă timp şi să adopte un act adminstrativ prin care să stabilească perioada, calendarul şi modul în care pensionarii primesc înapoi banii de la stat", a spus Dragnea, adresându-se membrilor Organizaţiei de seniori a PSD, reuniţi la Palatul Parlamentului.

Dragnea a spus că actuala putere şi-a bătut joc de pensionari, adoptând o lege neconstituţională prin care a furat banii din buzunarul pensionarilor.

"Statul v-a luat banii din buzunar, statul trebuie să-i dea înapoi", a spus Dragnea.

El a mai spus că actuala putere aşteaptă ca pensionarii să se mai umilească încă o dată şi să plătească avocaţi care să-i reprezinte la termenele din ce în ce mai lungi în speranţa ca, atunci când se va termina procesul, să nu mai aibă cui să dea banii înapoi.