Congresul PLD, la sfârşitul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Congresul de constituire a Partidului Liberal Democrat va fi organizat în data de 31 martie, a anunţat vicepreşedintele provizoriu al formaţiunii, Gheorghe Flutur, care a precizat că cei

Congresul de constituire a Partidului Liberal Democrat va fi organizat în data de 31 martie, a anunţat vicepreşedintele provizoriu al formaţiunii, Gheorghe Flutur, care a precizat că cei 1.200 de delegaţi vor alege structurile de conducere şi vor adopta Programul politic şi Statutul formaţiunii. Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, că la Congresul de constituire a PLD din 31 martie se vor alege, prin vot uninominal, preşedintele, preşedintele executiv, preşedintele Consiliului Naţional, şapte vicepreşedinţi şi membrii Biroului Executiv Central. Vicepreşedintele provizoriu al PLD a precizat că, la Congres, partidul va face cunoscute obiectivele şi priorităţile interne şi externe pentru perioada următoare.

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”