Gaz Metan - Steaua 2-4 ! Vezi aici toate reacţiile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gaz Metan - Steaua 2-4 ! Vezi aici toate reacţiile!
Gaz Metan - Steaua 2-4 ! Vezi aici toate reacţiile!

Gigi Becali a fost exuberant la finalul meciului şi a făcut o analiză a jucătorilor săi. „Sper că s-a convins Bergodi de Grzelak. De Bănel am spus că e cel mai bun, iar lui Szekely i-am ţipat că îl trimit la echipa a doua dacă nu dă gol. În schimb, Bicfalvi nu e ca Onicaş, iar Surdu nu are cum să lipsească din echipă”, a spus patronul Stelei.

Valeriu Argăseală l-a creditat pe Bergodi pentru victoria de aseară. „Am trăit periculos, însă Bergodi a avut inspiraţie la schimbări. Nicoliţă a marcat golul anului, cel mai frumos al lui. Pârvulescu a fost de excepţie astăzi. Un jucător ca el atrage privirile”, a spus preşedintele Stelei.


În schimb, Ioan Horoba a acuzat dur arbitrajul de aseară. "Deaconu ne-a făcut praf, vom face memoriu împotriva. A inventat un penalty şi ne-a eliminat degeaba jucătorul. V-am spus dinainte că o să avem probleme”, a spus oficialul medieşenilor, în timp ce Pârvulescu era foarte trist la finalul partidei: „Sunt dezamăgit, fiindcă am avut o bună ocazie să învingem Steaua. Adversarul nu m-a impresionat cu nimic, nu a fost mai bun decît noi, dar noi n-am avut nici şansă. La pauză ne ziceam că sigur vor veni peste noi, ne aşteptam să atace, dar nu credeam că vom pierde. Nu ştiu ce s-a întîmplat cu noi în repriza secundă”.

Antrenorul Gazului a dat vina pe ghinion. "Un meci frumos, dar din care, din păcate, n-am luat niciun punct. Am fost urmăriţi şi de ghinion, de acel fatal ricoşeu care ne-a creat atâtea probleme. Am avut meciul în mână la un moment dat, dar în partea a doua nu am mai făcut faţă", a zis Cristi Pustai, care a explicat şi decizia de a nu-l folosi pe portarul Vîtcă, împrumutat de la Steaua. "N-am vrut să iasă discuţii dacă ar fi greşit decisiv".

Eroul meciului, Bănel Nicoliţă, era extrem de fericit la finalul întâlnirii. "Mister ne-a mobilizat numai cum dânsul ştie să o facă. Ne-a spus că are încredere în noi şi că meciul nu e pierdut . Ne-a mai spus că noi suntem o echipă mare, suntem Steaua. Sincer, nu mi-a venit să cred că mingea a intrat în poartă. La antrenamente exersam de multe ori şi niciodată nu reuşeam să marchez", a povestit Bănel. Mijlocaşul a fost lăudat şi de Cristiano Bergodi. "Nicoliţă reuşeşte zilnic la antrenamente aceste goluri incredibile. A fost un meci greu de tot. Am început bine, dar ne-am speriat un pic după ce am primit cele două goluri.  A doua repriză a fost bună şi am meritat să câştigăm. Am suferit, dar e o victorie meritată. Domnul Becali poate spune ce vrea, e patron, dar eu nu vreau să-i comentez declaraţiile. Important e că suntem acolo, la patru puncte de lider. Suntem în grafic, chiar dacă am pierdut două meciuri acasă, cu Dinamo şi cu Unirea. Era important să câştigăm astăzi pentru a profita de eşecurile lui Dinamo şi CFR Cluj", a declarat italianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite