Adriano revine pe teren după opt luni de absenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriano
Adriano

Atacantul brazilian Adriano, absent de pe teren de opt luni, din cauza unor accidentări la umărul drept şi la tendonul lui Ahile stâng, a anunţat că revine în competiţii în acest week-end, la un meci de campionat intern al echipei Corinthians.

"Dacă voi putea juca 10-15 minute, ar fi ca şi cum aş juca 90. Mi-ar plăcea să fiu pe teren pe toată durata partidei, dar încă nu am condiţia fizică necesară. Sunt doar la 20 la sută din capacitate", a declarat fostul atacant al echipei AS Roma, care a revenit în Brazilia la sfârşitul lunii martie şi are contract cu Corinthians până în 2012.

În luna aprilie, Adriano a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile de la piciorul stâng, la un antrenament. Această accidentare a survenit în timp ce fotbalistul se refăcea după o operaţie la umărul drept, ceea ce i-a amânat debutul la Corinthians.

"Sunt nerăbdător. Sper că duminică voi îmbrăca în sfârşit tricoul echipei Corinthians şi voi simţi căldura suporterilor", a menţionat fotbalistul în vârstă de 29 de ani.

Cvadruplu campion al Italiei cu Internazionale Milano (2006-2009), internaţional brazilian în 52 de rânduri (29 de goluri), Adriano a avut cariera perturbată în ultimii ani de probleme cu greutatea, legate de alcool şi de depresie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite