Turcu: "Am ratat titlul. Eu nu mai bag nicun leu la Dinamo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Turcu nu are încredre în proiectul Dinamo
Vasile Turcu nu are încredre în proiectul Dinamo

Vasile Turcu era foc şi pară la sfârşitul partidei cu FC Vaslui. Acesta crede că actualul campionat e compromis pentru Dinamo. Turcu anunţă totodată că nu va mai investi la Dinamo.

"E clar că titlul este ratat, ne-am ratat obiectivul. Sunt şapte puncte diferenţă şi sunt foarte greu de recuperat. Eu v-am zis că nu am încredere în proiectul Dinamo. Doar dacă m-ar da banii afară din casă aş mai băga bani în echipa asta. La cum am jucat azi, nu-mi pun speranţe în meciul de joi, cu Panathinaikos. Doar printr-o minune putem face ceva acolo", a spus Turcu la Sport.ro.

Turcu ştie şi de unde au plecat probleme la Dinamo.
"Cred că s-a greşit în vară, când s-a ales să se continue cu jucătorii care au ratat titlul. Trebuia făcută o restructurare. Trebuiau aduşi jucători dornici să îmbrace tricoul lui Dinamo şi care nu sunt înnebuniţi doar după bani. Văd că acum jucătorii vor să plece la mica publicitate. De ce să dăm salarii până în vară unor jucători fără perspectivă? E clar că sunt jucători care nu mai au nicio motivaţie să joace pentru Dinamo. Cu actualul lot, eu nu aş mai pleca în viaţa mea la un drum", a mai spus Turcu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite