Reghecampf revine pe gazon la FC Snagov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

După Florentin Dumitru (Concordia Chiajna) şi Martin Tudor (Steaua II Bucureşti), un alt ex-stelist s-a decis să revină asupra deciziei de a se retrage din fotbalul de performanţă: Laurenţiu Reghecampf.

Antrenor la FC Snagov din etapa a zecea, Laurenţiu Reghecampf, care a jucat ultima dată la 1. FC Kaiserslautern, s-a pregătit cot la cot cu fotbaliştii săi în cantonamentul din Turcia. Preşedintele Snagovului, Ana Maria Prodan, l-a convins pe fundaşul dreapta în vârstă de 35 de ani că poate fi de folos în obiectivul echipei de a promova în Liga I. "Împreună cu primarul şi cu vicepreşedintele clubului, Gabi Oprea, l-am convins pe Reghecampf să joace pentru FC Snagov", au fost cuvintele Ana Mariei Prodan.

La meciul de debut în tricoul snagovenilor, împotriva formaţiei Nasak din Uzbekistan, Reghecampf a şi reuşit să înscrie un gol dintr-o lovitură liberă, executată direct în vinclu. Celelalte trei goluri au fost marcate de Andrei Petrescu, Irinel Voicu şi Mircea Ilie, scorul final fiind 4-2 pentru FC Snagov, după cum informează liga2.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite