Braşovul a deschis taraba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabrin Sburlea (dreapta) s-a declarat încântat  de oferta Stelei
Sabrin Sburlea (dreapta) s-a declarat încântat de oferta Stelei

Jucătorii „stegarilor“ se plâng că sunt neplătiţi de cinci luni. Patronul Ioan Nicolae neagă întârzierile salariale, dar aşteaptă 500.000 de euro de la Gigi Becali pentru atacantul Sabrin Sburlea. Fotbaliştii şi antrenorii Braşovului îşi cer drepturile financiare. Bossul echipei neagă întârzierile: „Sunt cu banii la zi!“

Braşovul stă pe un butoi de pulbere. Dinu Gheorghe e gata să vândă cei mai importanţi jucători  pentru a salva clubul, însă patronul Nicolae se încăpăţânează să creadă că echipa nu are nicio problemă din punct de vedere financiar!

Gigi Becali a început deja campania de achiziţii. S-a întâlnit miercuri cu Dinu Gheorghe şi i-a transmis că vrea trei jucători. Este vorba de Sburlea, Duarte şi de Ezequias. La sfârşitul negocierilor, patronul Stelei s-a grăbit să afirme că a bătut palma pentru Sabin Sburlea, care va ajunge însă abia în vară în Ghencea pentru suma de 500.000 de euro.

„Vamă" s-a repliat imediat la nivel declarativ, la fel şi patronul Braşovului, Ioan Nicolae. Ultimul spune despre negocierile cu Gigi Becali că sunt simple „poveşti" şi că aşteaptă să vadă înainte de toate banii pentru Sabrin Sburlea. Totuşi, Nicolae ar fi dispus să-l cedeze pe vârful de 20 de ani, mai ales că acesta este deţinut în coproprietate cu Şcoala de Fotbal „Gică Popescu".

„Gigi Becali să vină cu banii pentru Sburlea şi după aia vedem. Dacă mă supăr, nu-i vând nimic! Nu pleacă nimeni de la Braşov în iarnă, nici Duarte şi nici Ezequias", spune şeful „stegarilor".

„Cine zice că nu şi-a luat banii, e mincinos"

Deşi Dinu Gheorghe a declarat în multe rânduri că la Braşov sunt probleme grave din punct de vedere financiar, iar jucătorii, la rândul lor, s-au plâns că sunt cu salariile neplătite de luni bune, patronul echipei neagă categoric. „Cine zice că nu şi-a luat banii la Braşov spune minciuni. Toţi sunt cu banii la zi. Ăştia mănâncă rahat, dă-i în mă-sa de jucători!", a tunat Ioan Nicolae.

 „Vamă" şi Roman la Rapid ?

Există tot mai multe voci care susţin că, în această iarnă, Dinu Gheorghe va reveni în Giuleşti, tocmai pentru că Braşovul nu e în cea mai fericită situaţie financiară. 

Dacă va accepta, mai mulţi jucători îl pot urma, printre care vedeta Mihai Roman. În cazul acestuia, Dinu Gheorghe deţine 50 la sută din drepturile federative ale jucătorului. 

Ce jucători de la Braşov au oferte

Mihai Roman -Timişoara, Rapid, străinătate

Sabrin Sburlea -Timişoara, Steaua

Rui Duarte - Steaua, Vaslui

Tavares Ezequias - Steaua, Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite