Stoichiţă: "Vreau un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant!" Becali: "Aduc doi jucători"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali e gata să-i aducă în iarnă jucători lui Stoichiţă
Gigi Becali e gata să-i aducă în iarnă jucători lui Stoichiţă

Stoichiţă era bucuros după succesul cu Internaţional, dar spune că mai are nevoie de jucători pentru a întări lotul. Becali spune că-i va face cadou de Sărbători două transferuri.

"A simţit bine gustul ierbii şi nu cred că se va mai teme de o nouă recidivă. Este important să aibă încredere, iar acum trebuie să-şi dezvolte capacitatea de efort pentru că a revenit după doi ani. Mă bucur că a revenit şi chiar a jucat bine. E mare lucru să joci o repriză într-un meci de intensitate", a declarat Mihai Stoichiţă la conferinţa de presă.

Referitor la partida cu Internaţional, Stoichiţă este de părere că formaţia sa putea marca mai multe goluri dacă portarul Popa nu prindea o zi foarte bună.

"Puteam să dăm multe goluri, am avut foarte multe ocazii de gol. au avut un înger păzitor în Popa. Toja a pierdut aiurea mingea la mijlocul terenului. Dacă vrei să faci spectacol, fă în careul lor. Dacă nu luam golul ăla, eu cred că altul era rezultatul. Trebuie să înveţe şi el lucrurile astea.

Mihai Stoichiţă a declarat că vrea să aducă în această iarnă un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant, dar patronul Gigi Becali a spus că-i va face cadou antrenorului său doar doi jucători defensivi.

"Vreau un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant ca să omoginez lotul. Bicfalvi şi Andrei Ionescu nu au experienţă să poţi să te bazezi pe ei", a încheiat antrenorul Stelei.

"Cadoul de Anul Nou pentru Stoichiţă vor fi doi fundaşi. Aş vrea români, nu mai e vorba de Ezequias. Dacă vor fi români, îi iau ei, dacă sunt străini, îi iau ei. Oricum, ar fi încântaţi să luăm fundaşul la care mă gândesc", a reacţionat Becali.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite