Reteta saptamanii - Tarta cu rubarba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantitati: 500 g rubarba, 4 oua, 200 g zahar pudra, 350 g faina, o lingurita bicarbonat, 6 linguri de lapte, 6 linguri de ulei, 30 g unt, vanilie. Preparare: amestecam 3 oua intr-un vas si adaugam 6

Cantitati: 500 g rubarba, 4 oua, 200 g zahar pudra, 350 g faina, o lingurita bicarbonat, 6 linguri de lapte, 6 linguri de ulei, 30 g unt, vanilie. Preparare: amestecam 3 oua intr-un vas si adaugam 6 linguri de zahar pudra, pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam treptat faina, bicarbonatul, laptele, uleiul si vanilia. Vom unge o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina. Turnam compozitia in aceasta tava si avem grija sa fie uniforma. Deasupra vom aseza un rand de rubarba, curatata de pielita si taiata in cubulete. Tava va sta la foc mic, in cuptor, timp de 30 de minute. Oul care a ramas il amestecam cu untul si zaharul pastrate pentru aceasta glazura. Vom pune din nou tava in cuptor, circa 15 minute. Tarta se taie dupa ce se raceste. O vom servi cu frisca sau gem de caise.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite