VIDEO Bastos, irezistibil la arabi: dă gol după gol după gol! Urmează să joace în „Al-Clasico“, împotriva unui fotbalist care a scris istorie în campionatul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bastos
Bastos

Saudiţii sunt încântaţi: au dat 2,7 milioane de euro în schimbul unui fotbalist care a devenit, instantaneu, cel mai bun jucător străin din campionatul lor. Sâmbătă seară, fostul CFR-ist a făcut spectacol pe teren.

În semifinalele Cupei Coroanei Prinţului, Bastos a fost omul meciului în confruntarea cu Al-Raed. Mijlocaşul de 28 de ani a deschis scorul cu un şut excelent, la colţul lung. El a rămas pe teren până în minutul 85, iar după ieşirea sa, Al-Nassr a mai punctat o dată, din penalty, câştigând cu 2-0.

Rezultatul a dus formaţia din Riad în finala Cupei Coroanei Prinţului, acolo unde Bastos şi colegii săi vor juca în compania celor de la Al-Hilal, echipă unde evoluează Wesley, cel mai bun marcator străin din istoria campionatului românesc. 

Al-Hilal – Al-Nassr e cel mai important derby din Arabia Saudită.

Bastos a „metamorfozat“ Al-Nassr

Transferul lui Bastos a schimbat faţa clubului din Riad. Fostul fotbalist al CFR-ului a debutat la 21 ianuarie la noua sa echipă, care a bifat trei victorii şi o înfrângere de atunci. Bastos are deja trei goluri în Arabia Saudită, iar Al-Nassr poate cuceri primul trofeu după cinci ani.

VEZI ULTIMUL GOL ÎNSCRIS DE BASTOS

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite