Claudiu Niculescu: „Victor Piţurcă este un antrenor isteţ, care ştie ce e de făcut pentru eliminarea Greciei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu, tehnicianul echipei CSM Râmnicu Vâlcea FOTO Cosmin Iftode
Claudiu Niculescu, tehnicianul echipei CSM Râmnicu Vâlcea FOTO Cosmin Iftode

Claudiu Niculescu mizează pe veleităţile lui Victor Piţurcă în alegerea echipei care să poate elimina Grecia din meciul de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

Actualmente antrenor al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu se numără printre cei care cred în şansele României de a învinge Grecia. „Mie nu îmi place să pariez, implicit nici să risc pronosticuri. Pot să vă spun, însă, că eu cred că România poate elimina Grecia şi poate ajunge, după mulţi ani, la un turneu final. 

Norocul şi-a reîntors faţa spre Victor Piţurcă: selecţionerul a primit două veşti excelente în câteva ore. Ce jucător a ratat avionul spre Atena

Îl cunosc bine pe Victor Piţurcă şi vă spun că ştie să pregătească foarte bine astfel de partide decisive. Este un antrenor isteţ, care ştie ce e de făcut, trebuie să avem cu toţii încredere în el, veţi vedea că are soluţiile necesare. Oricum, este o şansă extraordinară pentru toată generaţia şi pentru fotbalul românesc. Trebuie să ajungem la Rio!“, a declarat tehnicianul potrivit Mediafax.

VIDEO Istoria războaielor cu grecii. I-am bătut cu 8-1, ne-am calificat de două ori din grupă cu ei şi i-am învins în 2011

Fostul fotbalist al alb-roşilor se încredere şi în schimbările de antrenorat de la Dinamo: „Sunt convins că Flavius Stoican va face treabă bună dacă va fi lăsat. Dinamo are, ca şi noi, o echipă tânără, un antrenor tânăr şi jocul a început să se lege, să fie cel pe care-l doresc toţi dinamoviştii“.
Meciul tur dintre Grecia şi România se va disputa vineri, la  21.45, pe stadionul „Giorgios Karaiskakis“, din Pireu. Manşa secundă va avea loc pe 19 noiembrie, la Bucureşti, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00.

Fanis Gekas, atacant în echipa Greciei: „Vrem să câştigăm cu România la zero“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite