Veşti bune pentru Cristian Gaţu, la câteva zile, după ce a suferit un atac cerebral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Gaţu, un simbol al handbalului românesc FOTO Arhivă personală/Facebook
Cristian Gaţu, un simbol al handbalului românesc FOTO Arhivă personală/Facebook

Cristian Gaţu a suferit, luni, un accident cerebral. Din fericire, i-a supravieţuit şi a încheiat cu bine operaţia la care a fost supus, primind încă o veste bună, în contextul perioadei în care ne aflăm.

Operaţia chirurgicală în cazul lui Cristian Gaţu s-a încheiat cu bine, desfăşurându-se la Spitalul Militar, din Capitală. Asta după ce, luni, legenda handbalului românesc a suferit un accident vascular. 

Între timp, starea sa este stabilă, aşa cum povesteşte fostul handbalist Vasile Stângă, citat de Agerpres: „A ieşit din operaţie, este foarte bine, operaţia a ieşit foarte bine, e o reuşită. Acum am înţeles că va mai sta câteva zile în spital şi, după aceea, va face o recuperare medicală. I-au facut şi testul pentru COVID-19, dar a ieşit bine, este negativ”.

În vârstă de 75 de ani, Cristian Gaţu este un simbol al handbalului românesc, scriind istorie în acest sport, în care a câştigat de două ori Campionatul Mondial, alături de echipa naţională a României (1970 şi 1974), un „argint” (1976) şi un „bronz” la Jocurile Olimpice (1972). După încheierea carierei de sportiv, Cristian Gaţu şi-a continuat misiunea în sport, fiind comandant al clubului CSA Steaua şi, apoi, preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite