Universitatea Cluj – FC Botoşani 2-1 şi Viitorul – Braşov 0-0: „şepcile roşii“ urcă pe „aripile“ golgheterului Lemnaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două partide importante pentru subsolul clasamentului, clujenii au ieşit cei mai câştigaţi, ei părăsind zona „nisipurilor mişcătoare“.

FC Braşov şi Universitatea Cluj traversează cea mai bună formă dintre echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării. Cele două formaţii au confirmat această situaţie prin rezultatele obţinute în etapa a 27-a.

„Stegarii“ au smuls un 0-0 pe terenul celor de la Viitorul şi au trei victorii, o remiză şi o înfrângere în ultimele cinci runde, în timp ce echipa lui Hagi n-a adunat decât cinci puncte din ultimele cinci partide. 

La Cluj, trupa antrenată de Mihai Teja a bifat o victorie spectaculoasă în care a revenit de la 0-1 şi a învins cu 2-1. Vaşvari a deschis scorul în minutul 10, însă „şepcile roşii“ au fost salvaţi de golgheterul lor. Valentin Lemnaru (29 de ani) a punctat în minutele 43 (pen.) şi 74 şi a virat toate punctele în contul echipei sale.

Rezultatul a ridicat „U“ Cluj pe locul 13 din 18 cu 30 de puncte, la două puncte de poziţia a 15-a, prima care duce în „B“. Iată situaţia în subsolul clasamentului:

13. „U“ Cluj 30 de puncte

14. Săgeata Năvodari 29 de puncte

15. Oţelul Galaţi 28 de puncte

16. FC Braşov 27 de puncte

17. Viitorul Constanţa 27 de puncte

18. Corona Braşov 14 puncte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite