Transferul lui Bălgrădean la Standard Liege a căzut pentru că belgienii îl vroiau de fapt pe Ciprian Tătăruşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bălgrădean rămâne cel puţin pentru moment la Dinamo
Bălgrădean rămâne cel puţin pentru moment la Dinamo

Dinamo şi-a frecat mâinile de bucurie după ce s-a înţeles cu Standard Liege pentru transferul lui Bălgrădean, în contul căruia clubul ar fi încasat 800.000 de euro.

Fotbalistul s-a prezentat la Liege, a făcut acolo vizita medicală, dar tranzacţia nu s-a mai efectuat, deoerece belgienii au schimbat termenii înţelegerii, cerând pentru început un împrumut pe un an de zile şi abia apoi perfectarea transferului. Această schimbarea de opţiune a clubului din Liege se datorează faptului că de fapt, Standard îl dorea pe Ciprian Tătăruşanu, fapt dezvăluit de impresarul Florin Iacob.

 “M-au contactat cei de la Standard pentru Tătăruşanu, dar până la urmă s-au orientat spre Bălgrădean. Cu tot respectul, cu 800.000 de euro nu poţi lua un portar ca Tătăruşanu. Aşa că pe undeva îmi pare bine că nu s-a realizat această transfer, înseamnă că nu l-au evoluat corect. Nu poţi lua un avion cu banii de pe o maşină.Nu minimalizez valoarea lui Bălgrădean, dar cifrele sale nu se compară cu cele ale lui Tătăruşanu. Dacă ar fi fost să plece Tătăruşanu, ar fi costat cel puţin dublu. A mai existat o ofertă concretă de la Bursaspor, dar nu am luat-o în calcul”, a spus Iacob la Digi Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite