Suporteri ai echipelor Steaua şi Rapid, ridicaţi în urma unor percheziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suproteri ai echipei Rapid FOTO: RĂZVAN PĂSĂRICĂ
Suproteri ai echipei Rapid FOTO: RĂZVAN PĂSĂRICĂ

Treisprezece suporteri ai echipelor Steaua şi Rapid au fost ridicaţi, marţi, în urma unor percheziţii, fiind acuzaţi de încăierare şi ultraj, după ce s-ar fi bătut la finalul meciului din 14 aprilie, de pe stadionul Giuleşti.

Poliţiştii au făcut opt percheziţii şi au ridicat 13 persoane, dintre care cinci aveau emise pe numele lor mandate de aducere. Acestea au fost aduse pentru audieri la Poliţia Sectorului 5, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Dintre cei 13, şapte sunt suporteri ai echipei Steaua şi şase sunt suporteri ai Rapidului. Aceştia au fost surprinşi în timpul incidentelor din 14 aprilie de camerele de supraveghere sau au fost filmaţi de oamenii care locuiesc în zonă.

Cei 13 suporteri sunt acuzaţi de încăierare şi ultraj contra bunelor moravuri. Unii dintre dintre aceştia s-ar fi luat la bătaie după meciul Rapid - Steaua, pe străzile Ion Nedeleanu şi Vasile Topliceanu.

Suporterii Stelei au trimis imediat în comunicat, în care susţin că ei s-au împăcat cu rapidiştii:

"Reprezentanţii galeriilor de fotbal Steaua şi Rapid îşi exprimă regretul pentru incidentul din data de 14.04.2013 în care au fost implicaţi deopotrivă suporteri ai celor două echipe de fotbal bucureştene.

Conducerea celor două galerii şi membrii acestora doresc să informeze opinia publică de faptul că ambele grupări au lăsat deoparte orice animozitate sau duşmănie, iar pe viitor nu vor mai fi însufleţite decât de spiritul de competitivitate specific sportului rege.

Suntem alături de suporterii aflaţi în aceste momente în clipe grele şi alături de familiile acestora şi asigurăm opinia publică de faptul că vom lua măsuri ca pe viitor astfel de incidente regretabile să nu se mai repete".

Comunicat SUD Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite