Străinii fug de România: Geraldo a descris calvarul pe care l-a trăit la noi şi a povestit cum a fost „ţepuit“ la Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geraldo (stânga)
Geraldo (stânga)

După cinci ani petrecuţi în Liga I, portughezul de 34 de ani e curtat de mai multe formaţii din prima ligă, însă familia nu-i dă voie să semneze vreun contract.

Geraldo Alves a fost printre cei mai buni străini care au trecut prin campionatul românesc în ultimii ani.

Sosit în Liga I de la AEK Atena, stoperul lusitan a jucat la două dintre cele mai mari formaţii din Liga I: Steaua (2010-2012) şi Petrolul (2012-2015).

Ce a păţit însă, la Ploieşti, în ultimul sezon, i-a lăsat un gust amar, după cum a mărturisit la Dolce Sport. Pe lângă faptul că nu şi-a luat banii, Gerlado a şi fost acuzat că nu-şi mai dă interesul pentru echipă, fiind dat afară de fostul antrenor al „lupilor“, Mircea Rednic. 

Această succesiune de evenimente de coşmar l-au determinat pe Gerlado să se ferească de o revenire în România.

Ce a spus?

„Am oferte de la ASA Târgu Mureş şi CS U Craiova, dar le-am cerut câteva zile să mă gândesc mai bine. În momentul acesta, nu ştiu dacă revin în România sau nu. Am plecat trist de aici, iar familia nu vrea să revin. Vrea să rămân în Portugalia. Am fost tratat urât la Petrolul, de la preşedinte, până la Mircea Rednic. Eu n-am nicio vină pentru ce s-a întâmplat. Dacă eram tratat frumos, cred că ajungeam la o înţelegere pentru a prelungi contractul. Petrolul m-a ajutat mult, dar am restanţe financiare şi din sezonul 2013-2014, şi din sezonul trecut“, a declarat Geraldo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite