Steliştii pun înfrângerea de la Kiev pe seama arbitrului. Gâlcă şi-a criticat aspru un jucător: "Nu îl mai putem aştepta!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Gâlcă a fost extrem de supărat pe elevii săi din cauza eşecului suferit în faţa lui Dinamo Kiev, scor 1-3, aruncând vina asupra arbitrajului. Tehnicianul stelist nu l-a uitat nici pe Nicolae Stanciu, pe care l-a avertizat că nu va mai prinde echipa dacă va fi la fel de superficial ca la Kiev.

Steaua a pierdut cu 1-3 confruntarea cu Dinamo Kiev, din etapa a 2-a a grupelor Europa League, partidă la finalul steliştii au dat vina pe arbitraj pentru acest eşec. Totuşi, Costel Gâlcă nu şi-a menajat nici jucătorii, pe unii dintre ei punându-i la zid. 

De pildă, Nicolae Stanciu, jucător introdus în repriza a doua şi înlocuit la scurt timp din cauza prestaţiei foarte slabe, a fost aspru criticat de tehnicianul stelist.

Costel Gâlcă la Digi Sport: "Am jucat mult prea direct pe tranziţia ofensivă, trebuia să jucam mai simplu. Rezultatul este prea dur. Stanciu trebuia să aibă atitudine când a intrat în teren, am considerat că nu a dat ceea ce trebuia. Suntem Steaua, e greu să aştepţi mereu pe cineva. Dacă răspunsul lui era mai clar, alta era decizia mea. Tănase a făcut un meci bun, nu mă aşteptam să reziste 90 de minute. Va fi greu, dar sper să nu mai avem arbitraje cum am avut aici."

Liga Europa: Steaua, la primul eşec în Ucraina, 1-3 cu Dinamo Kiev

Raul Rusescu la Dolce Sport: "Din păcate, nu am reuşit să luăm nici un punct. Asta este, suntem dezamăgiţi, dar mergem mai departe. A greşit şi arbitrul, la ultimul gol a fost fault, cred că şi ofsaid. Era aproape de fază, nu ştiu cum nu a văzut. Şi la primul gol a fost un fault în atac. Din cauza nervilor am luat şi multe cartonaşe galbene. Mă simt bine, dar nu sunt refăcut 100%. Îmi pare rău că nu am putut să îmi ajut echipa mai mult."

Cristi Tănase la Digi Sport: "Dinamo Kiev este o echipă foarte puternică, cu jucători valoroşi, nu am putut să scoatem mai mult. Nu am venit la un rezultat de egalitate. Medical sunt apt 100%, nu am mai simţit nicio durere. Cred că este o grupă echilibrată. Următorul meci este acasă, sperăm să câştigăm şi să revenim pe primul loc."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite