Simona Halep la Roma: românca e păzită mai ceva ca Papa şi criticată de italieni pentru ce a făcut după antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se pregăteşte pentru ultima repetiţie înainte de Roland Garros (24 mai - 7 iunie), urmând să debuteze direct în turul II, la Roma. Ea deja a ajuns în atenţia presei din Italia, fiind pusă într-o lumină proastă.

Simona Halep a aflat cum ar putea arăta traseul ei la Roma, competiţie care se va desfăşura, între 11 şi 17 mai, şi care va reprezenta ultima ei şansă de a-şi regla jocul, înainte de Roland Garros.

Potrivit Digi Sport, postul care va transmite meciurile Simonei din Italia, constănţeanca de 23 de ani a ajuns deja la Roma şi se pregtăeşte pentru debutul ei în turul II. După ce a fost ameninţată cu moartea din partea unui descreierat danez, Halep e păzită, în permanenţă, de un bodyguard, pus la dispoziţie de organizatori.

Informaţia a fost publicată de ziarul „Il Messaggero“, care a remarcat şi un episod neplăcut la ultimul antrenament al Simonei.

Aceasta a fost criticată pentru faptul că a refuzat să dea autografe după şedinţa de pregătire, deşi majoritatea celor care au aşteptat-o au fost copii. Crisparea Simonei poate fi pusă şi pe seama faptului că, potrivit specialiştilor, jocul ei e în scădere după un început extraordinar de an în care a cucerit trei trofee şi a jucat două semifinale.

Cristian Tudor Popescu a identificat o mulţime de slăbiciuni la care Halep ar trebui să lucreze înainte de Roland Garros, iar fostul lider mondial, Ilie Năstase, a explicat că ocupanta locului 2 WTA şi-a făcut greşit paşii înainte de French Open.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite