Simona Halep a dezvăluit ce ritual are la Indian Wells: „Aş putea să fac asta ore în şir!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Indian Wells, după ce a trecut în două seturi de Katerina Kozlova, din Ucraina.

Simona a dezvăluit să se simte foarte bine la Indian Wells şi a mărturisit care este ritualul ei zilnic. "Mă trezesc la 5 sau 6 dimineaţa, din cauza diferenţei de fus orar. Dar adorm pe la aproximativ 9 seara, aşa că mă odihnesc suficient", a spus Simona, înainte de a-şi dezvălui ritualul de dimineaţă: "Mă trezesc şi deschid larg fereastra, pentru a respira aer curat. Apoi, iau micul dejun. De obicei mănânc clătite, dar acum nu, pentru că am luat câteva kilograme şi trebuie să stau departe de ele. Apoi, merg la sala de gimnastică pentru aproximativ 20 de minute. Pentru stretching sau pentru o alergare uşoară, de 5-7 minute. Asta mă ajută să mă simt bine şi să îmi încep ziua într-un mod potrivit", a spus Halep conform digisport.ro.

"Nu e un loc ca acesta nicăieri în lume. De fiecare dată când vin aici, mă simt foarte bine. Sunt nişte peisaje impresionante şi mă relaxează enorm", a mai spus Simona, pentru ca apoi, întrebată dacă se plimbă mult pentru a uita de presiunea turneului, să dezvăluie: "Îmi place să stau la hotel, să am grijă de rutina mea. Nu îmi place să amestec lucrurile. Totuşi, îmi place şi să mă plimb cu maşina, să conduc prin aceste locuri. Mă relaxează foarte mult. Ce îmi mai place aici e că e atât de linişte, aş putea să stau ore întregi uitându-mă pe fereastră", a mai dezvăluit ea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite