Simona Halep, Camelia Potec, Doina Melinte şi Elena Kovacs au fost declarate Femeile de Succes ale anului 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec, fostă înotătoare FOTO Mihai Trofin
Camelia Potec, fostă înotătoare FOTO Mihai Trofin

Ajunsă la cea de a 11-a ediţie, Gala Femei de Succes 2014 a ieşit în evidenţă faţă de ediţiile precedente, prin atenţia sporită acordată personalităţilor publice ce au făcut performanţă în sportul românesc.

Trei nume mari din lumea sportului, medaliate cu aur la ediţii diferite ale Jocurilor Olimpice, au urcat pe podiumul prestigiosului eveniment realizat şi produs de Professional Celebrity, împreună cu Ambasad’or Events şi cu revista Successful Magazine. 

Atleta Doina Melinte (aur în 1984), înotătoarea Camelia Potec (aur 2004) şi judoka Alina Dumitru (Beijing 2008) au fost omagiate în urma votului public şi al nominalizărilor făcute de 28 de jurnalişti, de la cele mai importante publicaţii naţionale. De asemenea, marea jucătoare de tenis Simona Halep a fost premiată, ea neputând însă să fie prezentă la eveniment aflându-se în turneu la Wimbledon. 

Elena Kovacs, un exemplu de femeie de succes din industria auto, a fost şi ea premiată în cadrul galei, pentru meritul de a conduce de peste 20 de ani, alături de acţionarul majoritar, Jurgen Schunn, o companie din Arad, Deva şi Suceava. Primul premiu în cadrul Galei a fost acordat Mariei Dragomiroiu, care, la fel ca şi Gheorghe Turda, a susţinut un mini recital, în cadrul evenimentului. Simona Gheorghe, Cristina Herea, Viorica Chirciu, Elena Merişoreanu, Denise Săndulescu, Malvina Cservenschi, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Andreea Pautov, Corina Chiriac, Stela Popescu, Inna, Mihaela Dobre sunt celelalte personalităţi premiate în cadrul Galei Femei de Succes. 

Gala a fost prezentată de prof Mihaela Şerban, realizatoarea şi iniţiatoarea acestui proiect început acum 11 ani, şi actorul Daniel Ganea, care a apărut în câteva producţii hollywoodiene, în timp ce preşedintele juriului a fost actriţa Florina Kendrick, iar vicepreşedinţi Cristian Ţopescu şi omul de afaceri Nicuşor Stan de la Ambasad'or.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite