Serena a lăudat-o pe Sorana: „Eşti atât de tănără! Vei avea un viitor strălucit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams, liderul clasamentului WTA
Serena Williams, liderul clasamentului WTA

Imediat după câştigarea finalei turneului WTA de la Toronto, cea mai bună jucătoare de tenis din lume, Serena Williams, a felicitat-o pe Sorana Cîrstea, căreia i-a prezis un viitor strălucit în tenisul mondial feminin.

Deşi a avut un parcurs uimitor la turneul WTA de la Toronto, eliminând jucătoare de top, printre care Radwanska, Na Li sau Jankovici, Cîrstea nu a putut face faţă forţei Serenei Williams şi a cedat fără mare luptă finala, scor 2-6, 0-6. Vizibil emoţionată că a jucat o finală WTA cu cea mai bună jucătoare de tenis din lume, Sorana Cîrstea a plâns în faţa a mii de spectatori canadieni la festivitatea de premiere.

Reacţia Soranei a bulversat-o şi pe Serena, care a felicitat-o şi încurajat-o pe româncă la finalul confruntării: "Eşti atât de tânără! Mi-aş fi dorit să am 23 de ani, nu fi tristă! Ai învins atât de multe jucătoare de top în această săptămână, eşti o jucătoare foarte bună. Eşti una dintre cele mai drăguţe fete din circuit vei avea un viitor strălucit!", i-a prezis Serena Williams Soranei Cîrstea la festivitatea de premiere. 

Sorana Cîrstea a fost învinsă de liderul mondial Serena Williams, în finala turneului de la Toronto, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari. Sportiva americană s-a impus în faţa româncei cu scorul de 6-2, 6-0, după o oră şi cinci minute de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite