Reacţie de mahala a soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, o înjurătură grosolană la adresa jurnaliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Jucătorii de la Zimbru Chişinău ar fi primit 20.000 de euro de la Anamaria Prodan pentru a nu se prezenta la meciul cu echipa naţională divizionară a României.

Subiectul a fost transmis de surse federale în redacţiile mai multor ziare şi televiziuni. El nu a fost totuşi confirmat oficial nici de selecţionerul Anghel Iordănescu, nici de jucătorii de la Zimbru Chişinău. 

Acuzată că ar fi încercat să-i convingă cu bani pe cei de la Zimbru Chişinău să nu se prezinte la amical, în contextul scandalului dintre Steaua şi naţională, Anamaria Prodan s-a apărat în stilul ei. "Ce culise...! Ce golani! Sa le dau la .... celor ce au inventat acest subiect", a scris soţia lui Laurneţiu Reghecampf pe Facebook.

 Selecţionerul echipei naţionale nu a dorit să comenteze informaţia, dar a admis faptul că turneul a fost un eşec total. "Îmi pare rău că am acceptat să facem acest turneu. Nu am fost de acord cu ce s-a întîmplat vizavi de jucătorii echipei Steaua. Regretul pe care-l am acum e că am acceptat să facem acest turneu în Turcia şi nu în Spania, acolo unde aveam intenţia să mergem şi unde aveam două jocuri cu echipe naţionale", a spus selecţionerul Anghel Iordănescu la Dolcesport.

După 5-1 cu Torpedo Kutaisi şi 1-0 cu Zimbrul Chişinău, România va mai juca sâmbătă un amical, cu Beroe Stara Zagora, din Bulgaria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite