Răzvan Lucescu: La Rapid nici ei nu mai ştiu cine conduce clubul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, fost tehnician al FC Rapid, a declarat, vineri, că nici cei de la gruparea giuleşteană nu ştiu cine conduce clubul, dar speră ca formaţia

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, fost tehnician al FC Rapid, a declarat, vineri, că nici cei de la gruparea giuleşteană nu ştiu cine conduce clubul, dar speră ca formaţia "alb-vişinie" să-şi revină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Îmi este greu să vorbesc despre ce se întâmplă acolo, mai ales că nici de acolo nu ştiu care sunt cauzele care au dus echipa în această situaţie. În acest moment, cred că nici cei de la Rapid nu mai ştiu cine conduce clubul.

E dureros să văd ce se întâmplă cu echipa cu care am făcut istorie în Giuleşti, dar tot ce pot spera este ca lucrurile să reintre pe un făgaş normal, iar Rapidul să redevină ce a fost odată. Probabil că este vorba doar de un moment, ce-i drept delicat, pe care îl vor depăşi. Asta e tot ce pot să le doresc", a spus Răzvan Lucescu.
 
Tehnicianul Răzvan Lucescu a antrenat în perioada 2004-2007 formaţia Rapid Bucureşti. Răzvan Lucescu a câştigat cu Rapid, din postura de antrenor, două Cupe ale României şi a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA în 2006.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite