Rapidul, în pericol de retrogradare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul din Giuleşti va fi anunţat marţi dacă a primit sau nu licenţă pentru sezonul viitor. Din câte se pare, Rapid, "U" Cluj şi Bistriţa, cluburile aflate în insolvenţă, nu vor primi licenţa.

Rapidul are mari emoţii în privinţa acordării licenţei, în special din cauza datoriilor. Clubul din Grant este în insolvenţă, însă Tribunalul Bucureşti nu a admis încă planul de reorganizare a societăţii, ceea ce îngreunează şi mai mult situaţia. La ultimul termen, rapidiştii şi-au pus singuri beţe-n roate, înaintând o cerere de recuzare a judecătorului sindic, iar solicitarea va fi analizată abia pe 17 mai.
Până la acea dată, expiră şi termenul de judecare a contestaţiilor în ceea ce priveşte licenţa, aşa că Rapidul rămâne fără niciun as în mânecă, în cazul în care nu va primi astăzi dreptul de a juca în prima ligă. 
Conform DigiSport, alte două cluburi vor fi azi înştiinţate că nu au primit licenţa, Gloria Bistriţa şi „U” Cluj, adică tocmai formaţiile aflate în insolvenţă. Administratorul judiciar al clubului alb-negru a confirmat informaţia: „Domnul Duru  ne-a înştiinţat că se va propune să nu primim licenţa. Nu înţelegem de ce, pentru că avem salariaţii plătiţi la zi, avem 853.000 de euro în cont, şi stăm mai bine şi ca Rapidul”, a afirmat Horia Ţiril.
Cluburile care nu primesc licenţa vor juca în Liga a doua sezonul viitor.
23 de ani au trecut de la ultimul sezon de când Rapid a jucat în Divizia B

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite