Noul patron al Rapidului se confruntă deja cu problemele ascunse de Copos la negocieri: trebuie să achite despăgubiri record unui fost jucător giuleştean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva zile după ce a preluat Rapidul, Nicolae Cristescu se loveşte deja de primele probleme pe care Copos le-a ascuns în timpul negocierilor. Noul patron din Grant va trebui să scoată din buzunar o sumă record pentru a plăti despăgubiri unui fost jucător giuleştean.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat câştig de cauză fostului jucător al Rapidului, Marcos Antonio, care părăsit echipa în vara anului trecut cu mare tam-tam. La acea vreme, preşedintele clubului era Constantin Zotta, care i-a prelungit unilateral contractului lui Marcos Antonio, fără ca jucătorul să fie de acord. Acesta a reclamat Rapidul la TAS, iar forul de arbitraj sportiv i-a dat câştig de cauză fotbalistului.

Drept urmare, Nicolae Cristescu trebuie să-i achite lui Marcos Antonio despăgubiri de 400.000 de euro. „În afară de restanţele pe care trebuie să-le plătim la stat şi jucătorilor, trebuie să-i achităm 400.000 de euro şi lui Marcos Antonio, care a câştigat un proces la TAS”, a spus pentru ProSport noul patron al Rapidului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite