Preşedintele FRF anunţă că ar putea sista Liga I în plin campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal FOTO Arhivă personală/Facebook
Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal FOTO Arhivă personală/Facebook

Răzvan Burleanu a comentat posibilitatea de a întrerupe disputarea campionatului de Liga I, în contextul prevenţiei de extindere a coronavirusului.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că toate meciurile din campionatele româneşti s-ar putea opri, pe fondul extinderii coronavirusului. Răzvan Burleanu a menţionat că, dacă în perioada următoare, în România vor creşte numărul cazurilor de coronavirus, se va ajunge la oprirea meciurilor din toate eşaloanele fotbalului autohton. 

„Dacă pandemia de coronavirus va creşte, vom opri fotbalul! Sănătatea e mai importantă decât orice. Nu avem autoritatea necesară pentru a spune ce se va întâmpla cu Liga I. Cred că foarte multe lucruri se vor schimba. Cred că şi competiţiile europene vor fi decalate. Într-o situaţie de criză te adaptezi. (...) Vă invit să aşteptăm, până mâine dimineaţă, să vedem cum vor evolua lucrurile. Suntem în contact cu autorităţile. Luăm decizii, de la oră la oră”, a declarat Răzvan Burleanu, potrivit DigiSport. Până acum, singura măsura anunţată a fost ca meciurile din fotbalul nostru să se desfăşoare fără spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite