Oţelul Galaţi aşteaptă un sponsor nou! Vlad Răpişcă: "Suntem aproape de semnarea contractului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Răpişcă, administrator special Oţelul
Vlad Răpişcă, administrator special Oţelul

Dintre cele patru cluburi din Liga i aflate în insolvenţă, situaţia cea mai ingrată o are Oţelul Galaţi. Administratorul special Vlad Alexandru Răpişcă are misiunea de a echilibra balanţa financiară a unui club aflat pe ultimul loc în clasamentul Ligii I.

Administratorul special Vlad Alexandru Răpişcă are misiunea de a echilibra balanţa financiară a unui club aflat pe ultimul loc în clasamentul Ligii I. “Suntem în etapa elaborării unui nou plan de reorganizare, care va fi apoi supus spre aprobare Adunării Creditărilor. Datoriile ar fi undeva la 2,5 milioane de lei, plus cele curente. Procesul referitor la impunerea ANAF este în curs şi, deocamdată, această impunere e suspendată. Încercăm să găsim noi surse de venit şi suntem aproape de a semna un contract cu un sponsor nou, de afară. Nu e o sumă mare, dar ne va ajuta mult”, a afirmat Răpişcă pentru “Adevărul”.

"Fiecare meci, ca o finală"
“Nu vreau să mă gândesc la ce se întâmplă dacă Oţelul retrogradează. Le-am spus şi jucătorilor să trateze fiecare meci ca pe o finală de Liga Campionilor, pentru că în joc e viitorul lor. Trebuie să scoată cel puţin şapte puncte din ultimele trei etape din tur şi atunci avem şanse mari să ne salvăm”, a mai spus administratorul clubului Oţelul.
“Relaţia cu Primăria este inexistentă, pentru că sediul social al clubului e în Bucureşti. Vom înfiinţa o societate non-profit, pentru ca administraţia locală să poată sprijini grupele de copii şi juniori şi a degreva clubul de anumite cheltuieli pe care nu şi le poate permite”, susţine Răpişcă. 

Dinamo, Rapid şi "U" Cluj, mai aproape de ieşirea din insolvenţă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite