Mulţi au spus că are mare nevoie de un psiholog care să o consilieze. Simona Halep a luat o decizie în această privinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut în semifinalele turneului de la Stuttgart, dar de azi va reveni pe locul doi în lume, unde a fost şi anul trecut.

Deşi a pierdut în faţa Carolinei Wozniacki, Simona Halep a avut o evoluţie bună şi doar ziua extraordinară prinsă de daneză a făcut ca ea să nu joace finala."A fost un meci foarte bun, avînd în vedere că este începutul sezonului de zgură. Wozniacki a fost incredibilă. A returnat tot şi a fost mai puternică decît mine. Am avut multe şanse de a prelua conducerea, dar ea a jucat bine în momentele importante. Pe final am fost obosită, dar mă bucur că am rezistat trei ore", a declarat Halep la DigiSport. 

Ea a clarificat şi problema unui eventual psiholog, care să o consilieze în anumite momente. ""O să vorbesc cu antrenorul şi vom vedea ce nu a mers bine. Nu vreau să mai renunţ, aşa cum am făcut în Australia. Nu lucrez cu nici un psiholog. Am încredere în mine şi mă simt puternică. Progresez mental de la meci la meci. Lucrez la îmbunătăţirea serviciului în fiecare zi, pentru a îmi da încredere. Am momente în care nu merge bine, dar sper ca în viitor să fie mai solid", a mai spus Halep.

 Simona Halep a ajuns la Madrid şi a mărturisit de ce îi place în Spania

ANALIZĂ Cum o poate depăşi Halep pe Serena şi când să ne aşteptăm la asta

Un antrenor celebru susţine: "Simona Halep trebuie privită ca o mare jucătoare"

Simona Halep a dezvăluit ce muzică ascultă şi ce face uneori cu racheta atunci când e singură 

 Prima reacţie a Mariei Şarapova după a pierdut locul 2 WTA, în faţa Simonei Halep

 Americanii au descoperit de ce Wozniacki a învins-o pe Simona Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite