Meciul finalului de sezon a dezamăgit crunt: Steaua, în finala Cupei României. Când şi unde se va juca partida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase (dreapta) FOTO Cosmin Iftode/sportpictures.eu
Cristi Tănase (dreapta) FOTO Cosmin Iftode/sportpictures.eu

După o „dublă“ insipidă în prima semifinală, disputată de Universitatea Cluj şi CFR, returul celui de al doilea meci din semifinale s-a transformat într-o partidă în care pe teren a existat o singură echipă.

După un 1-1 dramatic şi spectaculos în tur, lumea a crezut că returul de pe „Arena Naţională“ va fi cel puţin la fel de palpitant. Probabil, de aceea, şi galeria Stelei s-a întors pe stadion, încurajând echipa. Dacă atmosfera a fost una frumoasă, din păcate, meciul în sine a dezamăgit crunt.

Iar asta fiindcă Petrolul a fost o umbră a echipei din tur. Fără Gerlado, accidentat, ploieştenii s-au prezentat în manşa secundă cu o apărare ridicolă. Practic, calificarea a fost rezolvată în 32 de minute. Mai întâi, Adi Popa a profitat de defensiva vulnerabilă a oaspeţilor şi a făcut 1-0 (20), pentru ca apoi Gabi Iancu să se „distreze“ cu Satli şi să puncteze pentru 2-0 (32).

După pauză, tot Steaua a avut cele mai mari ocazii şi majorarea scorului a venit firesc. Cristi Tănase a intrat de pe stânga, l-a făcut „invizibil“ pe Fanchone şi a punctat pentru 3-0 cu o execuţie magistrală (68). Imediat, croatul Ipsa a redus din diferenţă (70), însă acesta n-a fost altceva decât un gol de consolare.

După ce s-a calificat şi pentru finala Cupei Ligii, acolo unde va întâlni Pandurii (20 mai), Steaua e şi în finala Cupei României. Partida se va disputa pe „Arena Naţională“, la 31 mai, iar adversara roş-albaştrilor va fi Universitatea Cluj, ajunsă în ultimul act după 50 de ani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite