LUMEA PARIURILOR SPORTIVE - Stuttgart, un "solist" in crestere de forma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stuttgart - Kaiserslautern. Dupa ce a pierdut precedentul meci de acasa cu un rusinos 2-4, Stuttgart vrea sa se impace cu suporterii si planuieste sa faca acest lucru pe "spinarea" celor de la

Stuttgart - Kaiserslautern. Dupa ce a pierdut precedentul meci de acasa cu un rusinos 2-4, Stuttgart vrea sa se impace cu suporterii si planuieste sa faca acest lucru pe "spinarea" celor de la Kaiserslautern. Oaspetii din acest meci nu mai fac parte din elita fotbalului german si nici nu se simt prea bine la meciurile din deplasare. Asta nu inseamna, insa, ca Stuttgart va galopa. Este, insa, foarte probabil ca ei sa pastreze acasa toate cele trei puncte si sa se pastreze in coasta celor doua echipe din fruntea Bundesligii, Bayern MUnchen si Schalke 04. Liverpool - Fulham. Liverpool se gaseste acum intr-unul din cele mai bune sezoane din ultimii multi ani, este aproape de podium, in spatele concitadinilor de la Everton, s-a obisnuit cu aerul "tare" al inaltimilor si nu vrea sa piarda. Fulham, echipa oaspete, desi pare puternica la meciurile din deplasare, nu arata ca o echipa in stare sa le puna probleme celor de la Liverpool. Preston - Coventry. Preston este una din acele echipe care castiga cu emotii meciurile de acasa, dar castiga multe. Coventry, in schimb, nu se poate lauda cu un parcurs deosebit in deplasare, asa ca nici de data aceasta nu va rupe "gura targului". Reading - Plymouth. Reading, ocupanta locului patru in liga a doua engleza, lupta pentru promovare, are nevoie de toate punctele, asa ca nu isi permite sa fie darnica, chiar daca Plymouth ar avea mare nevoie de puncte. N-au reusit ei, insa, sa castige pe teren propriu in tur, cu atat mai putin au sanse acum. Wigan - Stoke. Buna pe teren propriu, dar foarte buna si in deplasare, Wigan este la doua puncte de primul loc in clasament si viseaza de prea mult timp la o promovare ca sa se impiedice acum. Este drept ca Stoke se "lasa" greu, ca pierde numai la limita, dar important pentru pariori este ca pierde.
Combinatia zilei
Stuttgart - Kaiserslautern 1 (cota - 1,6)
Liverpool - Fulham 1 (cota - 1,5)
Preston - Coventry 1 (cota - 1,65)
Reading - Plymouth 1 (cota - 1,55)
Wigan - Stoke 1 (cota - 1,55)
* Cota totala a celor cinci meciuri combinate este de 9,51, ceea ce inseamna ca la un pariu de 100.000 de lei (fara taxe pentru ca Loteria Romana nu percepe taxa de 15%), castigul eventual este de 951.000 lei.
* Nota: Datele prezentate in aceasta pagina sunt cu titlu orientativ. Ziarul Adevarul nu isi asuma responsibilitatea pentru eventualele modificari survenite in programul Loteriei Nationale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite