Lewis Hamilton, noul campion al Formulei 1, felicitat “prin cască” de Nicole Scherzinger

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celebri şi bogaţi: Lewis Hamilton şi Nicole Sherzinger FOTO Facebook
Celebri şi bogaţi: Lewis Hamilton şi Nicole Sherzinger FOTO Facebook

Fosta solistă a trupei “The Pussycat Dolls” a trăit la maxim ultima cursă a sezonului în Formula 1, în urma căreia britanicul Lewis Hamilton (29 de ani) a devenit pentru a doua oară campion mondial.

După patru succese consecutive ale neamţului Vettel, “Marele Circ” are un nou stăpân. Lewis Hamilton de la echipa Mercedes a tremurat serios pentru victoria finală, confirmarea venind abia în etapa care a închis sezonul 2014, la Abu Dhabi în Emirate. Comparativ cu era Vettel, triumful lui Hamilton este mult mai “dulce” pentru fanii neutri.
Asta pentru că Lewis a avut-o alături pe frumoasa Nicole Scherzinger (36 de ani), cu care are o relaţie din 2007. Prin prezenţa sa extrem de atrăgătoare, cântăreaţa americancă a oferit culoare cursei de duminică. 

Mai întâi, Nicole şi-a făcut apariţia la Abu Dhabi cu câteva ore înainte de start, într-o rochie neagră care a atras toate privirile. Apoi, emoţiile au copleşit-o pe Scherzinger, ea ştiind cel mai bine cât de mult şi-a dorit Hamilton un nou titlu suprem. Finalul cursei a prins-o pe Nicole înlăcrimată şi “mândră”, aşa cum a postat pe Instagram.
Americanca a fugit spre standuri şi a sărit în braţele lui Lewis, căruia i-a oferit un sărut mai puţin obişnuit, chiar pe casca de protecţie. Artista n-a ratat nici baia de şampanie cu care piloţii îşi serbează în mod tradiţional victoriile, după care a pus pe ea un tricou al echipei Mercedes şi a continuat petrecerea.

hamilton foto facebook

Lewis – Nicole, relaţie cu năbădăi
Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger formează oficial o pereche de şapte ani (din 2007), dar au stat efectiv împreună o perioadă de timp mult mai scurtă. La începutul lui 2010, cei doi au trecut printr-o primă despărţire, care a durat însă doar câteva luni, până când Nicole a apărut din nou la cursele de Formula 1 pentru a-l susţine pe Lewis. Certurile şi împăcările succesive au continuat în perioada 2011-2013. În prezent, se pare că dragostea a învins, iar Hamilton ar fi cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa sa iubită.
A băut coniac şi suc de pepene
A doua zi după succesul său, Lewis Hamilton a oferit detalii despre petrecerea care durat până târziu în noapte. “Eu nu beau şampanie. La cină am servit un suc de pepene verde, care e preferatul meu. Apoi, la party, mi-am pus puţin coniac, dar nu mi-a plăcut gustul. Aşa că am luat doar câteva înghiţituri. Dacă beam mai mult, aş fi avut nevoie de câteva zile ca să-mi revin”, a mărturisit proaspătul campion mondial.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite