Iarmolenko a dat de pământ cu fotbaliştii ruşi, pentru că nu scot niciun sunet legat de invazia trupelor lui Putin în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Iarmolenko
Andrei Iarmolenko

Afectat de invazia Rusiei în ţara sa, internaţionalul ucrainean de la West Ham United, Andrei Iarmolenko, i-a criticat virulent pe jucătorii ruşi pentru că nu iau atitudine.

Iarmolenko a primit câteva zile libere de la antrenorul său David Moyes, care nu l-a convocat pentru meciul din weekend cu Wolverhampton, scor 1-0. "Are mulţi membri ai familiei şi în Ucraina şi îşi face griji pentru toată lumea. Este supărat şi pe bună dreptate”, a declarat managerul de la West Ham, preluat de news.ro, subliniind că jucătorul de 32 de ani a revenit la antrenamente luni.

Marţi seară, Iarmolenko i-a criticat virulent pe reţelele de socializare pe jucătorii ruşi, reproşându-le tăcerea lor: "Băieţi, de ce staţi ca nemernicii fără să spuneţi nimic? În ţara mea mor oameni, mor femei, ne ucid mame, ne ucid copiii. Dar nu spuneţi nimic, nu aţi făcut niciun comentariu... (...) Vă cunosc pe mulţi, toţi mi-aţi spus că nu ar trebui să fie aşa, că preşedintele vostru nu face bine... Deci, băieţi, voi aveţi influenţă asupra oamenilor, exprimaţi-vă... Acum este momentul să vă arătaţi curajul.. în viaţa reală. Vă mulţumesc pentru atenţie ! Glorie Ucrainei".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite