Ianis Hagi, interviu inteligent în presa belgiană: Cum a comentat faptul că e mai mult rezervă la Genk

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă tatăl său, Gheorghe Hagi (54 de ani), s-a remarcat, ieri, printr-o conferinţă de presă şocantă, în schimb, mijlocaşul de 20 de ani a dat dovadă de echilibru în discursul său, el putând fi un exemplu şi pentru „Rege“.

Ianis Hagi se află, deocamdată, într-o perioadă de acomodare la Genk, acolo unde a prins primul „11“ în doar două partide din primele opt runde.

Chiar dacă, contrar aşteptărilor multora, joacă mai rar la noua sa echipă, mijlocaşul român nu disperă. El a oferit o serie de declaraţii pentru hln.be, admiţând că situaţia sa e una normală.

Ce a spus Ianis Hagi?

*Ştiam că voi avea nevoie de timp de adaptare. Vorbim despre o echipă nouă, colegi noi, un mediu diferit. Urcuşurile şi coborâşurile mi se par normale, nu mă surprind. Să ai de a face cu aşa ceva e un lucru benefic pentru grupul acesta tânăr de la Genk.

*Doar prezentul şi viitorul contează. Nu privesc în trecut. E foarte bine că meciurile sunt unul după altul destul de repede şi că n-avem mult timp să ne gândim la ce a fost înainte. Veţi vedea cu siguranţă altă faţă a echipei în meciul cu Napoli.

*Eu pot face mult mai multe, chiar dacă n-am reuşit să prind foarte multe minute până acum. Nu contează unde mă va pune antrenorul să joc. Pot juca pe stânga, pe dreapta, număr 10, chiar şi 9 fals.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite