Ianis Hagi, aproape să plece din ţară: Primul club şi-a manifestat oficial interesul pentru căpitanul Viitorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva zile după ce a făcut cel mai bun meci al carierei de până acum, învingând, aproape de unul singur, Dinamo, puştiul de 20 de ani a aflat că e pe lista unei formaţii importante.

Ianis Hagi e cel mai productiv fotbalist din Liga I în 2018, el contribuind la 20 de goluri în tricoul Viitorului.

După o aventură nereuşită la Fiorentina, acolo unde n-a depăşit statutul unui jucător de echipa de tineret, fiul lui Hagi şi-a relansat cariera la clubul tatălui său, iar acum e monitorizat de Standard Liege, acolo unde poate deveni coleg cu un alt român, Răzvan Marin. Cei doi au fost, în trecut, colegi la Viitorul.

Interesul formaţiei belgiene pentru Ianis Hagi a fost confirmat de directorul sportiv al lui Standard, Olivier Renard, prezent la Gala fotbalului românesc, acolo unde Răzvan Marin a fost desemnat „Fotbalistul Anului“ în România. Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Olivier Renard s-a referit şi la Ianis Hagi.

Ce a spus directorul sportiv al lui Standard Liege?

*A fost o întâlnire cu domnul Hagi pentru Ianis. 

*Aprecierea faţă de domnul Hagi a început de când l-am transferat pe Răzvan (n.r. – Marin). Din acel moment, suntem în contact şi i-am urmărit echipa, pentru că face treabă foarte bună. Munceşte cu tineri, aşa cum îmi place şi mie să fac la Standard. 

*Ianis e un jucător de valoare şi sunt sigur că va pleca din România. Poate fi Belgia sau alte ţări pentru că are valoare să ajungă la un nivel înalt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite