Halep, ridicată în slăvi de francezi: Prestigiosul „L'Equipe“ a descris într-o frază superbă cheia victoriei Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a oferit încă un meci de poveste, de această dată la Doha, acolo unde a salvat mingi de 5-1 în decisiv pentru Svitolina, înainte de a obţine calificarea în finală!

Simona Halep joacă un tenis încântător exact în sezonul în care mulţi credeau că, din cauza durerilor de la spate, constănţeanca va avea o cădere în circuitul WTA.

Deocamdată însă, Halep merge ceas şi a pierdut doar două partide din zece în actuala stagiune. Potrivit Digi Sport, victoria de astăzi cu Elina Svitolina (7 WTA) i-a impresionat pe cei de la „L'Equipe“, francezii remarcând spiritul formidabil de luptă al româncei.

Ce au scris cei de la „L'Equipe“?

*Un remake al sfertului de finală de la Roland Garros 2017! (n.r. - când Halep a învins Svitolina cu 3-6, 7-6, 6-0). În ciuda calităţii jocului şi a abilităţii de a îşi scoate adversara din ritm, Halep a avut emoţii la retur, unde procentajul a trecut cu greu de 30%. Dar Halep e o luptătoare ca nimeni alta. Deşi Svitolina s-a desprins la 4-1 şi a fost aproape de un nou break, Halep a revenit, exact ca în sfertul de la Roland Garros 2017. Atunci, condusă cu 6-3 şi 5-1, Simona a întors rezultatul. Aşa s-a întâmplat şi acum, iar sâmbătă va lupta pentru al 19-lea titlu din carieră.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite