Halep continuă cu un antrenor străin, dar îl va împărţi cu o altă jucătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Simona Halep s-a întors din America şi va lua o pauză în activitatea ei competiţională, urmând a reveni pe teren, pe 20 aprilie.

Colaborarea dintre Simona Halep şi antrenorul australian Darren Cahill va continua şi la câteva dintre marile turnee europene. Simona Halep a surprins şi nu prea în momentul în care a fost văzută, la antrenamentele de la Indian Wells şi Miami, în compania antrenorului australian Darren Cahill. Unul dintre cei mai respectaţi pe plan internaţional, care a lucrat, de-a lungul timpului, cu doi lideri mondiali – Lleyton Hewitt şi Andre Agassi şi care acum e antrenor consultant al echipei Adidas. Şi al jucătoarelor care sunt sub contract cu această echipă – evident, dacă şi ele sunt de acord.

Ei bine, Simona a fost de acord la cele două turnee americane, iar lucrurile au mers foarte bine. Aşa că această colaborare cu Darren Cahill va continua şi în Europa. Pentru început la turneele de la Madrid şi de la Roma, care se dispută înaintea Roland Garrosului. Acest fapt a fost deconspirat chiar de Darren Cahill, care a răspuns unei întrebări pe Twitter referitoare la continuarea colaborării cu Simona şi echipa ei. ”Voi fi în Madrid şi Roma pentru Adidas. Ca întotdeauna. E o şansă bună să continuăm acolo munca”, a scris Darren Cahill, după care a adăugat că la cele două turnee se va ocupa şi de nemţoaica Angelique Kerber (numărul 15 WTA). Cea alături de care a şi făcut un stagiu de pregătire în Las Vegas înainte de Indian Wells.

În ceea ce priveşte gradul de înţelegere dintre Darren Cahill şi echipa Simonei, nu doar rezultatele, ci şi o postare pe acelaşi Twitter – prea puţin apreciat în România faţă de câte poate oferi, după părerea mea – indică plăcerea pe care a avut-o australianul fiind alături de români şi de fizioterapeutul portughez din echipa Simonei. ”Mii de mulţumiri Simonei şi echipei ei (Victor, Theo, Carlos & Virginia) pentru că m-au invitat să le fiu alături în ultimele 4 săptămâni. Ne-am distrat grozav”, a scris antrenorul australian (foto jos).

Următorul turneu la care va participa Simona Halep este cel de la Stuttgart (20-26 aprilie)

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite