Fanii Rapidului au strâns o sumă considerabilă din donaţii! Banii merg pentru achitarea apelului la TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapidul trăieşte prin suporterii săi FOTO Mediafax
Rapidul trăieşte prin suporterii săi FOTO Mediafax

Oficialii clubului Rapid au anunţat suma care s-a strâns până acum din donaţii: 58.931 de lei şi 521 de euro. Giuleştenii primesc ajutor şi de la tradiţionalii rivali.

"Le mulţumim celor peste 275 suporteri ai Rapidului sau doar simpatizanţi ai acestui nume de legendă al fotbalului de la noi pentru solidaritatea emoţionantă arătată.

S-au strîns 58.913,91 lei si 521,50 euro, bani pe care vă asigurăm ca îi vom cheltui cît se poate de transparent. Taxa la TAS a fost achitată, traducerea documentaţiei – la fel.

Avem încredere că o judecată corectă ne va permite să jucăm în prima divizie, drept pe care l-am cîştigat pe teren de trei ori într-un an!", se precizează în comunicatul de pe site-ul Rapidului.

Marius Niculae oferă ghetele sale cu autograf celui care va dona mai mult. Anunţul FC Rapid despre TAS

În afara acestei sume, sunt aşteptaţi şi alţi bani. Mai mulţi suporteri au organizat licitaţii pe reţele de socializare, alegând să-şi vândă amintiri preţioase, cum ar fi tricourile pe care le-au primit de la fotbalişti de-a lungul timpului. De asemenea, suporterii Petrolului au deschis un cont pentru ajutorarea Rapidului, iar dinamoviştii Dănciulescu şi Marius Niculae îşi vând ghetele şi tricourile. 

Ovidiu Nahoi: Ce se întâmplă în aceste zile la Rapid e extraordinar!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite