Daniel Ghiţă, către autorităţi: „Aţi distrus economia! Acum puneţi vieţile oamenilor în pericol!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghita

Sportivul de 39 de ani, foarte activ pe reţelele sociale, cu postări pe teme politice, a identificat o decizie a Guvernului pe care o consideră incompatibilă cu starea de alertă.

România a mai prelungit starea de alertă pentru încă 30 de zile, începând cu data de 16 august şi, având în vedere cifrele epidemiei, probabil, vom trăi într-o permanentă stare de alertă, până în 2022.

Deşi potrivit autorităţilor, cifrele COVID-ului sunt în creştere şi, săptămânal, ni se prezintă estimări apocaliptice, cu spitale fără locuri la ATI şi camioane de morţi, Guvernul a anunţat că alegerile locale vor avea loc, conform programării iniţiale, la data de 27 septembrie! Această decizie l-a bulversat pe Daniel Ghiţă, cel care, printr-o postare pe Facebook, a cerut, în mod explicit, amânarea alegerilor, mai ales după tot ce s-a întâmplat în România, în ultimele luni.

Ce a scris Daniel Ghiţă?

De ce nu amânăm alegerile?

Având în vedere că este pandemie, de ce nu le amânăm? Dacă nu ai voie să mai faci nuntă şi botez, de ce ai voie să mergi la alegeri, unde trebuie să fie toată ţara prezentă!

Bisericile au fost închise! Nu aveam voie nici măcar să luăm Lumină Sfântă, dar avem voie să ne plimbăm 20 de milioane de oameni la urne, că sunt alegeri?

Dacă nu ai voie şi trebuie să ne distanţăm social, cum de avem voie să fim prezenţi atâţia oameni la alegeri?

În stare de alertă, nu ar trebui să existe alegeri! E stare de ALERTĂ!

Solicit urgent acestui GuWerner să amâne alegerile!

Având în vedere că aţi distrus economia ţării, aţi închis spitalele, Bisericile, şcolile, toate în numele Covid!

De ce alegerile sunt prioritate pentru acest GuWerner?

Nu mai puneţi în pericol vieţile oamenilor!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite