Danemarca, în stare de alertă: de ce se tem handbalistele nordice de meciul cu România. Declaraţii măgulitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul sfert al Campionatului Mondial (miercuri, ora 21.45, Dolce Sport 1) programează o partidă incendiară între România şi naţionala ţării gazde, Danemarca.

Scânteia speranţei s-a reaprins în România după victoria surprinzătoare din partida cu Brazilia despre care „Adevărul“ a scris aici.

În plus, succesul cu campioana mondială en-titre a făcut ca Danemarca, adversara din sferturi, să realizeze că are de a face cu o echipă capabilă de meciuri mari. Acest lucru reiese şi din declaraţiile oferite de jucătoarele nordice la Dolce Sport, înaintea meciului de la Herning.

„Dacă ai bătut Brazilia, atunci eşti o echipă foarte, foarte puternică. E pur şi simplu adevărul. Ne aşteptăm la un meci şi mai greu decât precedentul. Cu România o să fie un meci pe viaţă şi pe moarte“, a spus Louise Burgaard.

„Şansele sunt de 50-50, aşa sunt toate de acum încolo. Sper să luăm un 5% extra, pentru că jucăm acasă în faţa publicului nostru“, a adăugat Sandra Toft.

Kristina Kristiansen a remarcat pericolul numărul 1 din echipa României: „Am fost în echipa naţională de tineret, unde am jucat foarte multe meciuri împotriva lui Neagu, iar ea a fost desemnată <<Cea mai bună jucătoare>> la fiecare turneu. A devenit din ce în ce mai bună şi a fost extraordinară în ultimii ani. O jucătoare incredibil de bună, care ştie mereu ce are de făcut“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite