Cum a dat Halep cu piciorul unei mici averi: „Nu era momentul acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Getty Images
Simona Halep FOTO Getty Images

Simona Halep a refuzat să participe la un turneu amical de tenis, cu toţi marii jucători ai lumii, care i-ar fi adus sume consistente.

Internaţional Premier Tennis League este o competiţie amicală, găzduită de cinci ţări asiatice, în care se întâlnesc cinci formaţii ce reprezintă câte o naţiune: Japonia, Singapore, India, Filipine şi Emiratele Arabe Unite. Fiecare dntre aceste echipe a avut în componenţă tenismeni prestigioşi, foşti şi actuali, iar printre participanţii dintre aceşti ani s-au numărat Roger FEeerer, Rafael Nadal, Serena Williams sau Maria Şarapova. Singapore Slammers este echipa care s-a impus în 2015, câştigând premiul de un milion de dolari.

Bineînţeles că fiecare jucător care a dat cu racheta în minge la aceste demonstrative a fost recompensat generos, iar în cazul jucătorilor de top, ca Serena, Şarapova, Federer şi Nadal s-a ajuns la plata unor sume fabuloase, de peste un milion de dolari

Simona Halep a fost şi ea invitată la aceste meciuri, dar a refuzat. 

"M-au căutat să joc, dar nu am vrut, pentru că întotdeauna am făcut sfârşitul de sezon acasă şi am încercat să mă pregătesc cît de bine pot pentru următorul an.

Nu ştiu dacă voi juca în viitor, s-ar putea, nu zic nu acum, dar anul ăsta am considerat că nu trebuie să joc”, a dezvăluit Simona conform Digi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite