VIDEO CFR Cluj-FC Botoşani 3-1. Clujenii s-au dezlănţuit şi au doborât un record în ultimele două etape. Gol de cascadorii râsului primit de botoşăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

CFR Cluj a început cu dreptul returul de campionat în Liga 1, reuşind să câştige lejer partida jucată pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 3-1. Pentru ardeleni, acesta a fost al doilea meci consecutiv câştigat, după victoria categorică de etapa trecută, 6-1 cu Săgeata Năvodari.

Ultimele două meciuri jucate de CFR Cluj în Liga 1, ultima partidă a turului, cu Săgeata Năvodari şi prima a returului, cu FC Botoşani, au adus revirimentul fostei campioane a României, care a avut până acum un parcurs modest în campionat. Mai mult decât atât, la aceste ultime două meciuri câştigate, clujenii au bătut un record, reuşind să marcheze un mai mult de un sfert (nouă) din totalul golurilor înscrise în tot campionatul (26).

Confruntarea din prima etapă a returului a fost la îndemâna CFR-ului, care a dat senzaţia că poate înscrie când doreşte. Rui Pedro a deschis scorul în minutul 32, profitând de gafa uriaşă a portarului Perianu, care a scăpat mingea în proprie poartă.

Botoşănenii au avut o zvâcnire de orgoliu în minutul 38, când Vraciu a adus egalarea, stabilind şi scorul pauzei. Deşi părea că va fi o nucă tare de spart, echipa oaspete a fost un simplu "sparring partner" în repriza secundă, fiind nevoită să reziste la atacurile în valuri ale clujenilor.

Maftei, cu capul (59) şi Batin (89) au marcat golurile victoriei gazdelor, care au bifat al doilea succes consecutiv în actuala stagiune. De remarcat este şi apetitul ofensiv al CFR-ului în acest ultime două runde, în condiţiile în care din etapa a 11-a până în etapa a 16-a clujenii punctaseră doar de două ori, fiind un exemplu de ineficacitate.

Cu punctele adunate în urma acestei runde, ardelenii urcă până pe locul 6 în clasament şi rămân în lupta pentru cupele europene, în vreme ce Botoşaniul rămâne pe locul 12, la patru puncte distanţă de retrogradare.

VIDEO CFR Cluj-FC Botoşani

CITIŢI ŞI:

Dinamo - ACS Poli 4-0: „câinii“ au ajuns la un punct de Steaua, dar cu o problemă

Liga I, etapa a 18-a: Steaua şi-a revenit la Piatra Neamţ. Gol superb al lui Stanciu, în primul succes al roş-albaştrilor după aproape două luni

FOTO Să vină Steaua! Astra Giurgiu bifează o nouă victorie şi aşteaptă „dubla” cu echipa lui Reghecampf

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite