Ce fel de premii sunt astea? Ana Maria Prodan Reghecampf a fost desemnată femeia anului, înaintea Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finalul de an aduce după sine şi tot felul de gale şi topuri în care sunt premiate diverse personalităţi din România.

Anumite gale ridică însă destule semne de întrebare în privinţa premiilor, iar pentru "Adevărul" prezintă unul dintre cazuri.Conform fanatik,ro, la  "Gala High Life & Business Magazine", premiul pentru "Femeia Anului" i-a fost atribuit Anei Maria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Nimic nemaipomenit până aici, doar că, pe locul doi în această ierarhie s-a clasat Simona Halep! Anul trecut clasamentul a fost acelaşi: Prodanca pe primul loc, Halep pe locul doi!

VIDEO Finala Halep – Şarapova, meciul anului în turneele de Mare Şlem. Ce-au votat fanii tenisului din lumea întreagă

Simona Halep a mărturisit care este cel mai important obiectiv al său

Ciprian Marica i-a trimis un cadou Simonei Halep

 Nu ştim exact ce a făcut Ana Maria Prodan în 2014 pentru a fi "Femeia Anului", dar despre isprăvile Simonei Halep a aflat tot mapamondul: a urcat până pe locul doi în lume, în clasamentul WTA, a încheiat anul pe locul trei, a jucat finala de la Roland Garros, finala de la Turneul Campioanelor şi i-a administrat Serenei Williams cea mai cruntă bătaie din cariera ei. 

"Sunt onorată să fiu pentru a doua oară Femeia anului în România! Am muncit enorm în acest an tocmai pentru a reconfirma că sînt numărul unu şi aşa vreau să rămîn! Îi mulţumesc soţului meu, Laurenţiu Reghecampf, copiilor mei, familiei şi tuturor celor care m-au votat! Sărbători fericite şi un an nou plin de sănătate tuturor”

Ana Maria Prodan, pentru fanatik.ro

prodanca
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite