Caroline Wozniacki, la un pas de o decizie radicală după ce familia ei a fost ameninţată cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Woyniacki
Caroline Woyniacki

Caroline Wozniacki, principala rivală a Simonei Halep din circuitul feminin, nu vrea să treacă peste un episod regretabil produs acum o lună.

După evenimentele petrecute în timpul partidei din turul 2 al WTA Premier Mandatory Miami, pe care a pierdut-o la Monica Puig, Caroline Wozniacki ia în considerare să boicoteze ediţia viitoare a turneului.

La momentul respectiv, jucătoarea din Danemarca a făcut public faptul că familia ei şi cea a logodnicului ei au fost ameninţate de spectatorii de la Miami.

Conform tenisite.info, ea revine acum descriind traumele psihologice provocate de evenimente:"Am dormit groaznic 4 sau 5 zile după aceea şi m-am simţit inconfortabil".

Dar ce i-a atras mânia şi mai mult a fost răspunsul oficial al directorului turneului, James Blake: "La partidă a fost prezent personal al turneului, reprezentanţi WTA şi agenţi de securitate. Ei nu au remarcat şi nici nu li s-a adus la cunoştinţă despre ameninţări adresate jucătoarelor sau familiilor acestora. Dacă am fi fost sesizaţi, am fi acţionat imediat"

Aşa că Wozniacki a conchis:" Speram ca James Blake să ia atitudine, dar nu a făcut-o. Desigur că asta m-a întristat, pentru că am simţit că nu asigură spatele jucătorilor şi ei au pretins că totul a fost frumos. Trebuie să mă hotărăsc dacă vreau să revin acolo sau nu. Încă nu am luat decizia".

Declaraţiile au fost date reporterilor la Monte Carlo, unde Caroline este rezidentă .Contextul acestei dispute este mai amplu, în sensul că turneul de la Miami este proprietatea grupului IMG, cu care jucătoarea din Danemarca a intrat în conflict anul trecut, atunci când a atacat-o pe Maria Saarapova la revenirea în circuit. Atunci, agentul Maşei, Max Eisenbud a contraatacat imediat şi s-au aruncat vorbe destul de grele.

FOTO Apariţie răvăşitoare a Soranei Cîrstea la dineul oficial dinaintea meciului cu Elveţia 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite