Bicflavi marchează pe bandă rulantă pentru Volyn Luţk şi devine golgeterul Ucrainei. Lucescu, victorie zdrobitoare cu Şahtior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eric Bicfalvi traversează cea mai bună perioadă a carierei la Volyn Luţk, în Ucraina. Fostul fotbalist al Stelei a reuşit o "dublă" pentru echipa sa în etapa din acest weekend şi a devenit golgeterul Ucrainei.

Eric Bicfalvi a devenit un om indispensabil pentru Volyn Luţk în campionatul Ucrainei. Jucătorul român marchează aproape în fiecare etapă, contribuind din plin la succesele echipei sale. Bicfalvi a marcat două goluri în această rundă, ajutându-şi coechipierii să câştige pe teren propriu cu FK Mariupol, scor 3-1. 

"Dubla" reuşită de mijlocaşul român este a doua în trei partide, meciul din această rundă fiind al treilea consecutiv în care Eric a marcat. Graţie acestor reuşite, Bicfalvi a ajuns la cota 9 şi a devenit golgeterul campionatului ucrainean. 

Şi formaţia lui Mircea Lucescu, Şahtior, a avut parte de o etapă reuşită în Ucraina. "Minerii" au câştigat în deplasare, scor 4-0, cu Metalurg Zaporoje şi s-au apropiat la 2 puncte de liderul Dinamo Kiev, care are un meci mai puţin disputat.

Dacă Şahtiorul lui Lucescu se află pe locul 2 în clasament, Volyn Luţk se clasează pe poziţia a 5-a, fiind la zece puncte distanţă de Dinamo Kiev.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite