Băsescu, mesaj dur despre Cristian Tudor Popescu: Un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat şi de ifose

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu şi Traian Băsescu
Cristian Tudor Popescu şi Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a avut o reacţie dură la adresa lui Cristian Tudor Popescu, jurnalistul ales de ProTV pentru a comenta meciului Simonei Halep cu Jelena Ostapenko la Roland Garros.

Băsescu a scris pe pagina sa de Facebook despre CTP că este un „ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat şi de ifose”, precizând că a trebuit să schimbe postul de televiziune, pentru a vedea meciul „comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia”.

Finala de la Roland Garros, în care Simona Halep, locul 4 în clasamentul WTA, o înfruntă pe jucătoarea din Letonia Jelena Ostapenko, locul 47 WTA, este transmisă la ProTV, fiind prezentată de Andreea Esca şi comentată de Cristian Tudor Popescu.

Mesajul lui Băsescu la adresa lui CTP:

Îngrozitor! Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat (el o spune) şi de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atât de îngăduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiată de sportul alb? A trebuit să butonez telecomanda şi să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona şi Ostapenko era comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia, lipindu-se de o campioană.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite