Învingătoarea din meciul Begu - Kvitova o va întâlni pe Serena în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre Irina Begu şi Petra Kvitova, din sferturile de finală ale turneului de la Madrid, va avea loc în jurul orei 19.00, în direct pe DolceSport 2.

Liderul american  Serena Williams n-a avut milă de spaniola Carla Suarez Navarro, 6-1, 6-3, după doar 74 de minute de joc, în sferturile de finală ale Madrid Open. 

Pentru Serena urmează o semifinală cu Petra Kvitova sau cu Irina Begu. Cele două se vor întâlni în jurul orei 19.00, partidă transmisă în direct pe DolceSport 2. 

Şarapova o "atacă" pe Halep

Şi rusoaica Maria Şarapova s-a calificat joi în semifinalele de la Madrid Open, după un succes în trei seturi cu daneza Caroline Wozniacki, scor 6-1, 3-6, 6-3. „Masha” a dat semne de slăbiciune şi-n acest meci, la fel ca-n jocul cu tenismena franceză Caroline Garcia, dar a dovedit mai multă stăpânire de sine în momentele de final, când a câştigat trei jocuri la rând şi a încheiat partida după două ore. 
Dacă ajunge în finală, rusoaica o va depăşi „la mustaţă” pe Simona Halep în clasamentul WTA – 7175 la 7115 puncte. Distanţa se măreşte considerabil în cazul în care Şarapova şi câştigă trofeul de la Madrid, urmând să acumuleze 7525 de puncte.
Deocamdată, singura tenismenă care mai stă în calea revenirii Şarapovei pe locul doi este compatrioata sa Svetlana Kuzneţova sau sportiva cehă Lucie Safarova. „Ştiu că trebuie să joc finala pentru a reveni pe locul doi, dar pentru mine contează mai mult jocul, nu clasamentul”, a afirmat Maria.

Dacă îşi va pierde locul al doilea, Simona poate schimba situaţia în favoarea sa la Roma (11-17 mai), însă românca are nevoie să obţină un rezultat mai bun în capitala Italiei decât cel al Şarapovei. Ar fi bine pentru Halep să înceapă Grand Slamul de la Roland Garros (24 mai – 7 iunie) de pe locul doi WTA, pentru că asta înseamnă că un posibil meci cu Serena va avea loc doar în finală.

În aşteptarea turneului de la Roma, Halep nu s-a mai întors în România, preferând să se antreneze tot la Madrid alături de australianul Daren Cahill.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite