METEO Weekend cu vreme frumoasă şi temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maximele din această perioadă vor urca chiar şi până la 26 de grade Celsius FOTO Shuttersctock
Maximele din această perioadă vor urca chiar şi până la 26 de grade Celsius FOTO Shuttersctock

În acest weekend vom avea parte de o vreme frumoase, cu temperaturi ce depăşesc normalul perioadei. Specialiştii au anunţat că şansele de precipitaţii sunt scăzute.

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, fiind mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului, în special în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 26 de grade, cu cele mai ridicate valori local în regiunile intracarpatic, iar minimele termice se vor încadra între 5 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până la 1-2 grade.

Şi în Capitală vremea se menţine frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21-22 de grade, iar cea minimă de 6-8 grade.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menţine în continuare ridicate. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, uşor mai mici pe litoral, iar minimele termice se vor încadra între 5 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 0 grade.

În Bucureşti vremea rămâne frumoasă, cu maxime ce vor urca până la 22-23 de grade.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

METEO Ploi şi vreme rece, în următoarele două săptămâni

Vremea va fi, în general, rece în următoarele două săptămâni (6 - 19 octombrie) în toate regiunile, valori termice mai scăzute fiind semnalate în special în zona montană, unde se vor înregistra atât la începutul, cât şi la sfârşitul intervalului, temperaturi maxime medii de până la 10 grade Celsius.

METEO Vom avea o toamnă blândă

 

Meteorologii au emis, vineri, prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Specialiştii susţin că temperaturile vor fi peste mediile multianuale în lunile octombrie, noiembrie şi decembrie. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite