La Iasi, un nou atentat la sanatatea cetatenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Produse alterate din carne, folosite pentru prepararea altor alimente cu termen nou de valabilitate

Produse care expira dupa ce zac in galantare din cauza preturilor piperate sunt reintroduse de afaceristi intr-un nou proces tehnologic, rezultand astfel produse alimentare de calitate indoielnica, insa cu termenul de valabilitate in regula. Practica este frecventa si este datorata preturilor mari ale carnii. Cel putin asa rezulta din declaratiile unui specialist care se lupta sa combata acest fenomen pe piata ieseana. "Este o practica periculoasa, pe care am intalnit-o mai ales la agentii economici din Botosani, care vin la comerciantii din Iasi si dau produse proaspete contra celor alterate, pe care le reintroduc in fabricarea preparatelor din carne. Acelasi lucru se intampla si cu carnea stricata", a precizat dr. Vasile Hritcu, directorul Directiei Sanitar-Veterinare Iasi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite