Valeriu Zgonea s-a însurat pentru a doua oară: „M-a învăţat că în viaţă te poţi îndrăgosti de mai multe ori, dar poţi iubi o singură dată“. Cine este mireasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Zgonea şi Laura Bumbu, la dansul mirilor
Valeriu Zgonea şi Laura Bumbu, la dansul mirilor

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, s-a căsătorit, sâmbătă, pentru a doua oară, cu Laura Bumbu, fosta sa angajată de la cabinetul parlamentar. Cununia a avut loc la Biserica Sf. Gheorghe Nou, iar petrecerea, la Palatul Snagov, în prezenţa a peste 300 de invitaţi.

„Vă doresc tuturor să simţiţi fericirea şi împlinirea pe care doar dragostea le poate aduce. Eu sunt norocos pentru că am întâlnit o persoană minunată, care m-a învăţat că în viaţă te poţi îndrăgosti de mai multe ori, dar cu adevărat poţi iubi o singură dată! Laura, îţi mulţumesc! Te iubesc!“, a scris Zgonea, pe pagina sa de Facebook.

Viitoarea doamnă Zgonea, Laura Bumbu, care este cu 16 ani mai tânără decât soţul său, a lucrat şapte luni chiar la cabinetul politicianului, la Camera Deputaţilor, după care a fost consilieră a secretarului de stat de la Transporturi, Dragoş Titea, loc de muncă pe care l-a părăsit recent.

Valeriu Zgonea şi Laua Bumbu s-au căsătorit civil anul trecut, cu puţin înainte ca mama politicianului să se stingă din viaţă. Tot în vara lui 2014 era programată şi cununia religioasă, dar a fost amânata pentru că Viorel Hrebenciuc, naşul ales iniţial, a fost arestat în „Dosarul retrocedarilor". De altfel, Viorel Hrebenciuc este omul care l-a propulsat pe Zgonea în fruntea Camerei Deputaţilor.  Acum, naşi au fost oamenii de afaceri Stelian şi Didona Nistor.

Valeriu Zgonea a mai fost căsătorit cu Cristina, cu care are o fetiţă, el fiind acum la cea de-a doua însurătoare cu acte în regulă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite